Konzultáció

Oral Care Hungary Fogászati Rendelő

Oral Care Hungary Fogászati Rendelő

Oral Care Hungary Fogászati Rendelő

Fontos, hogy mielőtt fogászati kezelésre kerül sor, orvos és páciens között kölcsönös bizalom jöjjön létre, hiszen ez a későbbi sikeres kezelések alapja.

A konzultáció során a beteg és az orvos megismerkedik egymással, amely során felállítjuk a megfelelő diagnózist és tájékoztatjuk a beteget a lehetőségeiről, továbbá preventív tanácsokkal látjuk el a pácienseket. Lényeges, hogy a beteg ne féljen a kezeléstől, számunkra fontos, hogy a kezelés fájdalommentes legyen. Ha valami fájdalmat érez páciensünk, jelzi nekünk és érzéstelenítőt adunk.

Az Oral Care Hungary Klinika munkatársai pontosan feltérképezik a páciensek állapotát, megismerik személyes igényeit- és természetesen teljes körű tájékoztatást adnak az aktuális kezelés megkezdése előtt!

Kattinson ide, és ismerje meg az Oral Care Hungary csapatát! Amennyiben kérdései merülnek fel, keressen bennünket bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!

All-on-4

Az All-on-4 innovatív implantációs technológia, mely nem más, mint kivehető, fix protézis, stabilan rögzített implantátumra. Számos előnyei közt a legfontosabb, hogy protézisünk természetes hatást és érzést kelt. Emellett nem kell elmozdulástól tartanunk. Szájpadlásunk szabadon marad, hiszen a protézist implantátumok tartják, így harapásunk is minden esetben stabil (fogsorragasztó nélkül, éjszaka is)!