Csapatunk

Az Oral Care Fogászati Magánklinika csapata

Dr. Fischer Marius

Főorvos

Az Oral Care Fogászati Magánklinika főorvosaként egyaránt felelősséget érzek mind az orvosokért, asszisztensekért, mind pedig a pácienseinkért. Számomra fontos, hogy kellemes, otthonos hangulatot teremtsünk, ahova az emberek szívesen jönnek -akár fogászati kezelésre, akár dolgozni.

Miután elvégeztem az egyetemet, több országban (Norvégiában, Izraelben és Romániában) praktizáltam vezető főorvosként is. Immár 25 év tapasztalat birtokában megalapítottam Budapesten az Fogászati Magánklinika intézményét, illetve kéthetente Oslóban is praktizálok.  Elsődleges célom, hogy fájdalommentes kezeléseket biztosítsunk a leginkább szorongó pácienseknek is!

____

 

Dr. Görög Gábor

Szájsebész szakorvos

Dr. Görög Gábor vagyok. 2009-ben végeztem a Szegedi tudományegyetem fogorvosi karán. 2012-ben tettem le Szájsebészeti szakvizsgám. Implantológiával 2010 óta foglalkozom, de fogorvosként is dolgozom.Számos fogászaton és klinikán dolgoztam már, beleértve a Magyar Honvédkórházat is. Azért dolgozom az Oral Care-ben, mert itt olyan korszerű megoldásokat és beavatkozásokat végzünk, melyekkel a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legnagyobb eredményt érhetjük el. Saját praxisomban rendszeresen találkozom olyan páciensekkel, akiket más rendelőkből megoldás hiányában elküldtek. Ezeket az embereket a legtöbb esetben én tudtam kezelni. Igyekszem a legmodernebb módszereket elsőként alkalmazni, ezzel is a lehető legjobbat nyújtani a pácienseimnek.

____

____

Dr. Kádár Balázs PhD.

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

Sürgősségi orvostan szakorvos

Az aneszteziológia és intenzív terápia illetve a sürgősségi orvostan területén szerzett közel két évtizedes tapasztalatomat szeretném a szájsebészeti beavatkozások során  a betegeink biztonsága és kényelme érdekében hasznosítani. Kórházi és kórházon kívüli gyakorlattal is rendelkezem, a földi és légimentés területén több mint 20 éves tapasztalatom van.

Aneszteziológusként a fogorvosi rendelőben feladatom a fájdalomcsillapítás, a betegeink szedációja, a műtéti beavatkozások alatt az életfunkciók monitorizálása.

Kollégáimmal az a célunk, hogy a fogorvosi székbe beülő, esetlegesen szorongó pácienseink és kellemes tapasztalattal, fájdalommentesen, az ellátással megelégedve távozzanak a beavatkozást követően.

____

.

Dr. Nadjim Ben-Redouane

Fogszakorvos

2012-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem fogorvosi szakán. Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikai, megtartó fogászat, valamint fogpótlások készítése áll. Szakvizsgámat 2015-ben szereztem. Továbkképző tanfolyamok, konferenciák rendszeres résztvevőjeként, elhivatott vagyok az új technikák, irányzatok megismerése iránt. Munkám során elsődleges számomra, hogy pácienseim minden kezelésről elégedetten távozzanak.

.

.Mengyán Anita

Irodavezető, fogászati asszisztens

Fogtechnikusként  majd fogászati asszisztensként  végeztem Debrecenben.  Mind szájsebészeti, mind általános fogászati kezeléseken asszisztálok, emellett én végzem a betegirányítást és adminisztrációs feladatokat is a rendelőben. Fogtechnikusi tanulmányaimra támaszkodva próbálom segíteni a páciensek döntését a megfelelő fogszín vagy fogforma kiválasztásában.

Célom, hogy a páciensek félelmét és kételyeit eloszlassam, hogy érezzék; jó helyen és jó kezekben vannak!

 

____

____

All-on-4

Az All-on-4 innovatív implantációs technológia, mely nem más, mint kivehető, fix protézis, stabilan rögzített implantátumra. Számos előnyei közt a legfontosabb, hogy protézisünk természetes hatást és érzést kelt. Emellett nem kell elmozdulástól tartanunk. Szájpadlásunk szabadon marad, hiszen a protézist implantátumok tartják, így harapásunk is minden esetben stabil (fogsorragasztó nélkül, éjszaka is)!