Filozófiánk

Fájdalommentes fogászat: Oral Care Hungary Klinika

Fájdalommentes fogászat

Fájdalommentes fogászat

Minden munkatársunk tudja, hogy az emberek többségének a fogászati kezelés egy rémálom, ezért elsődleges célunk, hogy pácienseinket maximális empátiával, fájdalommentesen, kellemes környezetben lássuk el!

Tudjuk, hogy felnőttként sokan őriznek negatív élményeket fogászati kezelésekről, ezért a legfontosabb számunkra, hogy ezeket eloszlassuk.

 A legjobb anyagokkal és a legújabb technológiával várjuk felnőtt betegeinket: Rendelőnkben a legmodernebb panoráma- és intraorális röntgengépek állnak rendelkezésünkre, így néhány perc alatt pontos képet kapunk az Ön fogainak állapotáról! Az implantáció során kizárólag innovatív anyagokkal és forradalmi eszközökkel dolgozunk!

Magasan képzett, több éves tapasztalattal rendelkező orvosaink mindenben az Ön kéréseinek megfelelően, Önnel együttműködve végzik munkájukat!

All-on-4

Az All-on-4 innovatív implantációs technológia, mely nem más, mint kivehető, fix protézis, stabilan rögzített implantátumra. Számos előnyei közt a legfontosabb, hogy protézisünk természetes hatást és érzést kelt. Emellett nem kell elmozdulástól tartanunk. Szájpadlásunk szabadon marad, hiszen a protézist implantátumok tartják, így harapásunk is minden esetben stabil (fogsorragasztó nélkül, éjszaka is)!