Implantáció

Azonnali implantáció az Oral Care Hungary Klinikán!

azonnali implantáció

azonnali implantáció

Bizony sajnos nem ritka a
rendszeres és megfelelő ápolás ellenére sem, hogy végleg elveszítjük a fogunkat. Ez azonban komoly lelki-, esztétikai- és bizonyos esetekben fizikai problémát képes okozni!

Amellett, hogy hiányos fogsorral nem szívesen mosolygunk (ezáltal csorbát szenved az önbizalmunk, a megjelenésünk) a rágófunkció sem marad 100%-os!

Az azonnali implantáció manapság már valóban fájdalom- és kockázatmentes rutinbeavatkozásnak minősül, és csupán minimális gyógyulási időre van szükség! A beavatkozást minden esetben teljes körű vizsgálatok előzik meg, mely során orvosaink nem csupán komplex kórképet kapnak a páciens állapotáról- de velük maximálisan együttműködve, közösen határozzák meg a leginkább megfelelő implantátum fajtáját, színét, a kezelés menetét!

Amennyiben Ön készen áll arra, hogy az Oral Care csapata segítségével egy életre megszabaduljon a foghiány okozta problémáktól, keressen minket bizalommal!

All-on-4

Az All-on-4 innovatív implantációs technológia, mely nem más, mint kivehető, fix protézis, stabilan rögzített implantátumra. Számos előnyei közt a legfontosabb, hogy protézisünk természetes hatást és érzést kelt. Emellett nem kell elmozdulástól tartanunk. Szájpadlásunk szabadon marad, hiszen a protézist implantátumok tartják, így harapásunk is minden esetben stabil (fogsorragasztó nélkül, éjszaka is)!