Esztétikai fogászat

Fogkőeltávolítás, fogfehérítés

Fogkőeltávolítás, fogfehérítés

Fogkőeltávolítás, fogfehérítés

Mindannyiunk kisugárzása belülről fakad! Komoly tanulmányok, felmérések bizonyítják, hogy az első benyomást elsősorban a mosolyunk határozza meg, tehát egy szép, egészséges mosoly kiemelkedő jelentőséggel bír.

Ezért fontos, hogy ez a mosoly ápolt, egészségtől fénylő legyen, és magabiztosságot sugározzon!

A rendszeres szájhigiéniás kezelés tehát amellett, hogy segít megszabadulni a fogkőképződés okozta komoly problémáktól (melyek szélsőséges esetben akár fogaink elvesztéséhez is vezethetnek), nagyban hozzájárul pozitív énképünk kialakulásához, megőrzéséhez.

Az Oral Care Hungary Klinika nemzetközi viszonylatban is élen jár a modern szájhigiéniás kezelések területén. Nagy figyelmet fordítunk a fogak védelmére, kizárólag olyan anyagokkal dolgozunk, amely megfelel az Európai Uniós szabályoknak. Ismerje meg munkatársainkat, és látogasson el hozzánk személyesen is! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!

All-on-4

Az All-on-4 innovatív implantációs technológia, mely nem más, mint kivehető, fix protézis, stabilan rögzített implantátumra. Számos előnyei közt a legfontosabb, hogy protézisünk természetes hatást és érzést kelt. Emellett nem kell elmozdulástól tartanunk. Szájpadlásunk szabadon marad, hiszen a protézist implantátumok tartják, így harapásunk is minden esetben stabil (fogsorragasztó nélkül, éjszaka is)!