Fogmegtartó kezelések

A fogmegtartó kezelések és a gyökérkezelés

Gyökérkezelés

Gyökérkezelés

Az Oral Care Klinika orvosai minden esetben törekednek arra, hogy pácienseik minél tovább megőrizhessék saját fogaikat!

Fogszuvasodás esetén a fogszínnel megegyező kompozit töméseket használunk, melyek árnyalatnyi eltérést sem mutatnak a páciens saját fogszínétől! Így, legyen szó akár a frontfogakon keletkezett szuvasodásról is- Ön biztos lehet abban, hogy a tömőanyag tökéletes harmóniában lesz a fogfelszínnel, és a korrekció valóban bárki számára észrevétlen marad!

Amennyiben egy baleset, vagy mélyebb szuvasodás gyökérkezeléshez vezetne, abban az esetben is biztosítjuk a fájdalommentes ellátást, és minden esetben igyekszünk elkerülni a sérült, problémás fog eltávolítását, hogy Ön minél tovább megtarthassa saját fogait!

All-on-4

Az All-on-4 innovatív implantációs technológia, mely nem más, mint kivehető, fix protézis, stabilan rögzített implantátumra. Számos előnyei közt a legfontosabb, hogy protézisünk természetes hatást és érzést kelt. Emellett nem kell elmozdulástól tartanunk. Szájpadlásunk szabadon marad, hiszen a protézist implantátumok tartják, így harapásunk is minden esetben stabil (fogsorragasztó nélkül, éjszaka is)!