Teljes szájrehabilitáció

szájrehab

Az Ön problémája esetleg komplikáltnak, összetettnek tűnik, hiszen többféle, egymást kiegészítő fogászati kezelésre is szüksége lenne?

A teljes szájrehabilitáció minden esetben igen sokrétű kezelés- csomag, hiszen általában a foghúzástól az implantációig számos, egymásra épülő szolgáltatást tartalmaz!

Klinikánkon a Magyarországon még kevésbé ismert All-on-4 innovatív koncepciót alkalmazzuk. Az All-on-4 elnevezés arra a négy implantátumra utal, melyekre a körhíd épül. Elsődleges előnye, hogy olyan pácienseknél is alkalmazható, akiknek a csontállománya nem tenné lehetővé a hagyományos implantációt. Így ezzel az eljárással Ön visszanyeri azt az életminőséget, melyet annak idején elveszített!

Keressen minket bizalommal, és magasan képzett szakorvosaink összeállítják az Ön számára leginkább ideális, és legkevésbé költséges kezelési tervet!

All-on-4

Az All-on-4 innovatív implantációs technológia, mely nem más, mint kivehető, fix protézis, stabilan rögzített implantátumra. Számos előnyei közt a legfontosabb, hogy protézisünk természetes hatást és érzést kelt. Emellett nem kell elmozdulástól tartanunk. Szájpadlásunk szabadon marad, hiszen a protézist implantátumok tartják, így harapásunk is minden esetben stabil (fogsorragasztó nélkül, éjszaka is)!