Vendégkönyv

Kedves Pácienseink!

email-marketing-prices(1)Ezúton is szeretnénk megköszönni a kedves szavakat, melyeket ezen az oldalon teszünk közzé. A továbbiakban is várjuk véleményüket, észrevételeiket!
.
Köszönettel,
Az Oral Care Hungary csapata
.
.

Úgy határoztam, hogy Budapestre utazom megcsináltatni a fogaimat. Az interneten kerestem számomra megfelelő rendelőt. A választásom az Oral Care-re esett, és ennek két oka volt: Az egyik, hogy mindaz, amit olvastam róluk, nagyon hitelesnek tűnt, a másik, hogy azonnal bizalmat éreztem az orvosok iránt. Ezért elindultam Oslóból Budapestre. Az Oral Care Klinika mindenről gondoskodott. A reptéren sofőr várt, aki később többször is értem jött a klinikára. A munka elkészült, az eredménnyel pedig teljes mértékben elégedett vagyok. Fischer Marius Doktor Úrral először Oslóban találkoztunk, Norvégiában. Kedves volt, együttérző és megnyugtató.

2016.11.21.

*****

A nővéremmel Budapestre mentünk, hogy Dr. Damjanovich László és Dr. Görög Gábor szájsebész szakorvoshoz forduljunk segítségért. Mindketten nagyon kedvesnek és közvetlennek bizonyultak. 4-4 implantátumot kaptunk, ezekre került a teljes körhíd. A teljes kezelés alatt biztonságban éreztük magam. Mindketten maximálisan elégedettek vagyunk az Oral Care klinika szolgáltatásaival, szakmai- és technikai felkészültségével egyaránt. Ezúton is szeretném megköszönni a kedvességüket.

2016.11.13.

*****

Aina Soleng
2016. november.02
★★★★★

Har nylig vært på Oral Care i Budapest .Jeg ble behandlet av Kirug Dr.Gørøg Gabor og Tannlege Dr.Damjanovich Låszlo .Var behagelige leger begge to.Jeg har aldri opplevd så fin mottakelse og de var så rolige og passet alltid på at jeg ikke hadde vondt. Dette anbefales for de med tannlegeskrekk.Fikk filt ned tennene foran og limt/ sementert på nye.Så har jeg fått satt inn 4 implantater.Føles bra .Tannpleierne var behagelige og snille folk.:)Fikk også komme til de og ringe nårtid det skulle være om det var noe galt.Jeg hadde alt i alt en flott opplevelse.:)Min søster var med meg og fikk boret ut gammelt amalgan og satt inn porselens kroner.Hun var veldig fornøyd med jobben de gjorde.Så fikk hun bleket tennene.Tok litt tid,men hun sa det var verdt det å sitte i stolen 2 timer..

E. Márta

*****

Nagyon tiszta, barátságos és jól felszerelt fogászat. Mind az orvos, mind az asszisztens emberileg kedves és szakmailag kitűnő volt. Az alapos fogtisztításon túl, minden kérdésemre korrekt választ kaptam. Igazán megvagyok elégedve mindennel, amit nyújtott a szolgáltató.

D. Géza

*****

Pontosak, alaposak, kedvesek és nagyon páciens centrikusak. Köszönet a kezelésért.

All-on-4

Az All-on-4 innovatív implantációs technológia, mely nem más, mint kivehető, fix protézis, stabilan rögzített implantátumra. Számos előnyei közt a legfontosabb, hogy protézisünk természetes hatást és érzést kelt. Emellett nem kell elmozdulástól tartanunk. Szájpadlásunk szabadon marad, hiszen a protézist implantátumok tartják, így harapásunk is minden esetben stabil (fogsorragasztó nélkül, éjszaka is)!