All-on-4, All-on-6

All-on-4, All-on-6

Implantológia mesterfokon: All-on-4™

Az All-on-4™ implantáció fix megoldást nyújt akár régóta fennálló teljes fogatlanság esetén is. Ez a technológiai hosszú távú, biztonságos és végleges megoldást tesz lehetővé az erős és biztos elhorgonyzás révén, ezáltal természetesebb mosolyt adva.

Mint ahogy a nevében is benne van, csupán 4-6 implantátumra van szükség, ezáltal csökken a kezelési idő. Ezen a 4-6 implantátumon rögzül majd a 12 tagú fix fogsor. Mivel az implantátumokat speciális szögben helyezik fel, így elkerülhető a hosszabb gyógyulási idővel járó csontpótlás.

 Implantológia mesterfokon: All-on-4™

Az implantáció menete

A műtétet minden esetben megelőzi egy fogorvosi konzultáció, és egészségügyi állapotfelmérés.

Ahhoz, hogy a műtétet pontosan meg tudjuk tervezni szükség lesz CBCT felvételre, amelyből felmérjük a csontállományt, annak sűrűségét, illetve megtervezzük az implantátumok pontos pozícióját. 

A meglévő fogak eltávolítás után, a tervezett implantátumok beültetése történik, majd lenyomatot veszünk az érintett területről.
Az implantátumok beültetése után 3 napon belül átadásra kerül a fixen rögzülő ideiglenes fogsor, ezzel elkerülve a fogatlansággal járó kellemetlenségeket.
Ezek a fogak mind esztétikailag, mind funkciójukban nagyon hasonlítanak a természetes fogakhoz, így azokat már akár a műtét után is használhatja étkezéshez.

4-6 hónap csontosodási időszak után a fogorvos felhelyezi a végleges hidat. Az étkezések újra örömet okozhatnak, biztonsággal rághat, és újra élvezheti az ételek ízét. Nem utolsósorban ugyanazt az életvitelt folytathatja, mint a természetes fogakkal rendelkezők.

 

Teljes rehabilitációnkat kérheti már altatásban is.

Tekintse meg páciensünk összefoglalóját a kezelésről.

Jelenkezzen kezelésre

Jelentkezzen All-on-4, All-on-6 implantációra