Teljes szájrehabilitáció 1 nap alatt

Az All-on-4 implantátumokkal nincs akadálya! Jöjjön el hozzánk egy ajándék konzultációra, és mi összeállítjuk az ideális kezelési tervet, valamint az egyéni árajánlatot!

Az Ön problémája esetleg komplikáltnak, összetettnek tűnik, hiszen többféle, egymást kiegészítő fogászati kezelésre is szüksége lenne?

A teljes szájrehabilitáció minden esetben igen sokrétű kezelés- csomag, hiszen általában a foghúzástól az implantációig számos, egymásra épülő szolgáltatást tartalmaz!

Klinikánkon a Magyarországon még kevésbé ismert All-on-4 innovatív koncepciót alkalmazzuk. Az All-on-4 elnevezés arra a négy implantátumra utal, melyekre a körhíd épül. Elsődleges előnye, hogy olyan pácienseknél is alkalmazható, akiknek a csontállománya nem tenné lehetővé a hagyományos implantációt. Így ezzel az eljárással Ön visszanyeri azt az életminőséget, melyet annak idején elveszített!

Keressen minket bizalommal, és magasan képzett szakorvosaink összeállítják az Ön számára leginkább ideális, és legkevésbé költséges kezelési tervet!