Kollégáink

Kollégáink

Dr. Damjanovich László

Dr. Damjanovich László

Szájsebész szakorvos

Dr. Ben Redouane Nadjim

Dr. Ben Redouane Nadjim

Fogpótlástan szakorvos

Mengyán Anita

Mengyán Anita

Ügyvezető

Oláh Judit

Oláh Judit

Asszisztens

Rado Kati

Rado Kati

Asszisztens

Szabó Melinda

Szabó Melinda

Dentálhigiénikus

Mengyán Anita

Mengyán Anita

Ügyvezető

Fogtechnikusként majd fogászati asszisztensként végeztem Debrecenben. Gyakorlatomat szájsebészeti és konzerváló fogászati kezeléseken szereztem. Szeretek az emberekkel beszélgetni, folyamatos visszajelzést kapni munkánkról. A rendelő ügyvezetőjeként kiemelkedően fontosnak tartom a bizalmat megalapozó kommunikációt, és a páciensek elégedettségét, visszajelzését. Fogtechnikusi tanulmányaimra támaszkodva próbálom segíteni a páciensek döntését a megfelelő fogszín vagy fogforma kiválasztásában. Célom, hogy a páciensek félelmét és kételyeit eloszlassam, hogy érezzék; jó helyen és jó kezekben vannak!

Dr. Damjanovich László

Dr. Damjanovich László

Szájsebész szakorvos

Fogtechnikusi szakképesítés után 2015-ben végeztem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi karán. A Szent János kórház Fül-Orr-Gége és Szájsebészeti osztályán 5 év alatt nagy tapasztalatra és manuális gyakorlatra tettem szert, mely a minden napokban nagy segítséget ad, hogy magabiztosan és célirányosan végezzem el a beavatokásokat. 2021-ben szereztem Dentoalveoláris sebészetből szakvizsgát.

Szakterületem az implantológia és csontpótlások, illetve az implantológiai fogpótlástan. Fogorvosként és szájsebészként igyekszem, hogy komplex, személyre szabott, a betegek elvárásainak megfelelő kezeléseket biztosíthassak.

Célom, hogy a pácienseim mindig a lehető legalaposabb tájékoztatás után nyugodtan és bizalommal, félelem nélkül kezdjenek bele bármiféle szájsebészeti beavatkozásba.

Oláh Judit

Oláh Judit

Asszisztens

Az egészségügyben 30 évvel ezelőtt kezdtem dolgozni. Először fül-orr-gégészeti kórházi osztályon. Később a gyógymasszőri tanfolyam után végeztem el a fogászati asszisztens és a klinikai fogászati higiénikus képzéseket. A hosszú évek során jártasságot szereztem a szájsebészeti műtétek melletti asszisztálásban, higiénikusként pedig a professzionális szájhigiénikus kezelésekben, fehérítésben. Maximális együttérzéssel, megnyugtatóan igyekszem segíteni a pácienseimnek! 

Dr. Fischer Marius

Dr. Fischer Marius

Főorvos

Az Oral Care Fogászati Magánklinika főorvosaként egyaránt felelősséget érzek mind az orvosokért, asszisztensekért, mind pedig a pácienseinkért. Számomra fontos, hogy kellemes, otthonos hangulatot teremtsünk, ahova az emberek szívesen jönnek -akár fogászati kezelésre, akár dolgozni.

Miután elvégeztem az egyetemet, több országban (Norvégiában, Izraelben és Romániában) praktizáltam vezető főorvosként is. Immár 35 év tapasztalat birtokában megalapítottam Budapesten az Fogászati Magánklinika intézményét, illetve kéthetente Oslóban is praktizálok. Elsődleges célom, hogy fájdalommentes kezeléseket biztosítsunk a leginkább szorongó pácienseknek is!

Dr. Ben-Redouane Nadjim

Dr. Ben-Redouane Nadjim

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos

2012-ben diplomáztam a Pécsi Tudományegyetem fogorvosi szakán. Szakmai érdeklődésem középpontjában az esztétikai, megtartó fogászat, valamint fogpótlások készítése áll. Szakvizsgámat 2015-ben szereztem. Továbkképző tanfolyamok, konferenciák rendszeres résztvevőjeként, elhivatott vagyok az új technikák, irányzatok megismerése iránt. Munkám során elsődleges számomra, hogy pácienseim minden kezelésről elégedetten távozzanak.

Rado Kati

Rado Kati

Asszisztens

Fogászati asszisztensként mind itthon, mind külföldön szereztem tapasztalatot, emellett gyógyszertári asszisztensi képesítéssel is rendelkezem! Munkám során igyekszem a páciensek félelmét közvetlenséggel és kedvességgel oldani. Fontos számomra az orvos hatékony segítése, a pontos és precíz munkavégzés. 

Szabó Melinda

Szabó Melinda

Dentálhigiénikus

Fogászati asszisztensi szakképesítésemet 2020-ban szereztem meg, majd egy évvel később elvégeztem a klinikai fogászati higiénikus képzést is. Nagyon fontosnak tartom az empatikus hozzáállást a páciensek felé. A dentálhigiéniai kezelés mellett fontos része a munkámnak, hogy megtanítsam a pácienseknek a megfelelő szájhigiéniát , és hasznos tanácsokkal lássam el őket az egészséges fogazat megőrzése érdekében.