Need Any Help?

Rólunk

Fájdalommentes fogászat

Minden munkatársunk tudja, hogy az emberek többségének a fogászati kezelés egy rémálom, ezért elsődleges célunk, hogy pácienseinket maximális empátiával, fájdalommentesen, kellemes környezetben lássuk el!

Tudjuk, hogy felnőttként sokan őriznek negatív élményeket fogászati kezelésekről, ezért a legfontosabb számunkra, hogy ezeket eloszlassuk.

A legjobb anyagokkal és a legújabb technológiával várjuk felnőtt betegeinket: Rendelőnkben a legmodernebb panoráma- és intraorális röntgengépek állnak rendelkezésünkre, így néhány perc alatt pontos képet kapunk az Ön fogainak állapotáról! Az implantáció során kizárólag innovatív anyagokkal és forradalmi eszközökkel dolgozunk!

Magasan képzett, több éves tapasztalattal rendelkező orvosaink mindenben az Ön kéréseinek megfelelően, Önnel együttműködve végzik munkájukat!

 

Szolgáltatásaink

Professzionális fogászati ellátás

Implantáció

Azonnali implantáció az Oral Care Hungary Klinikán!

Esztétikai fogászat

A szép és egészséges mosolyért!

Fogmegtartó kezelések

A fogmegtartó beavatkozásokkal megelőzhető a fogak további károsodása és biztosítható a fogak megmaradása.

Kollégáink

Dr. Ben Redouane Nadjim

Dr. Ben Redouane Nadjim

Fogpótlástan szakorvos

Dr. Damjanovich László

Dr. Damjanovich László

Szájsebész szakorvos

Oláh Judit

Oláh Judit

Asszisztens

Mengyán Anita

Mengyán Anita

Ügyvezető

Rado Kati

Rado Kati

Asszisztens

Szabó Melinda

Szabó Melinda

Dentálhigiénikus

Kérjen időpontot

Galéria

Rendelőnk

Rólunk mondták

Vendégeink véleményei

Jelentkezzen be egy konzultációra!

Fontos, hogy mielőtt fogászati kezelésre kerül sor, orvos és páciens között kölcsönös bizalom jöjjön létre, hiszen ez a későbbi sikeres kezelések alapja.

A konzultáció során a beteg és az orvos megismerkedik egymással, amely során felállítjuk a megfelelő diagnózist és tájékoztatjuk a beteget a lehetőségeiről, továbbá preventív tanácsokkal látjuk el a pácienseket. Lényeges, hogy a beteg ne féljen a kezeléstől, számunkra fontos, hogy a kezelés fájdalommentes legyen. Ha valami fájdalmat érez páciensünk, jelzi nekünk és érzéstelenítőt adunk.

Az Oral Care Hungary Klinika munkatársai pontosan feltérképezik a páciensek állapotát, megismerik személyes igényeit- és természetesen teljes körű tájékoztatást adnak az aktuális kezelés megkezdése előtt!

Kattinson ide, és ismerje meg az Oral Care Hungary csapatát! Amennyiben kérdései merülnek fel, keressen bennünket bizalommal, örömmel állunk rendelkezésére!

HÍREK

 Lehújabb híreink

Lokátorral erősített implantációs csomagunk

Gyakran találkozunk financiális problémával, amikor egy fix implantációs pótlást ajánlunk pácienseinknek. Ebben az esetben költséghatékonyabb, de mégis elmozdulásmentes, stabil pótlást tudunk biztosítani teljes fogatlanság esetén.

Tovább olvasok
Miért is van szükségünk dentálhigéniai tanácsadásra?

A dentálhigéniai tanácsadást az OralCare klinikáján szakképzett dentálhigiénikus végzi. Miben tud Önnek segíteni ?

Tovább olvasok